Kā apturēt čivināt no Tweets nosūtīšanas uz Facebook kontu

Twitter Facebook savienojuma opcija atvieglo jūsu uzņēmumam klientu un kolēģu informēšanu par uzņēmuma jaunumiem. Ja vairs nevēlaties, lai jūsu tweets tiktu publicēts pakalpojumā Facebook, varat pilnībā atvienot vietnes vai īslaicīgi apturēt tweets publicēšanu personīgajā profilā vai uzņēmuma lapā. Lai gan abas iespējas neļauj nākotnes tweets publicēt pakalpojumā Facebook, nedz noņem jaunumus, kas jau ir publicēti jūsu profilā vai lapā.

1.

Piesakieties savā Facebook kontā un savā Twitter kontā, ja neesat jau pieteicies.

2.

Noklikšķiniet uz izvēlnes pogas labajā pusē meklēšanas lodziņā jūsu Twitter lapas augšpusē. Noklikšķiniet uz "Iestatījumi" un pēc tam atlasītās lapas kreisajā rūtī atlasiet "Profils".

3.

Ritiniet uz leju līdz iestatījumu Facebook sadaļai. Notīriet izvēles rūtiņas blakus vienai vai abām opcijām "Mans Facebook profils" vai "Mana Facebook lapa", lai uz laiku apturētu Twitter publicēšanu pakalpojumā Facebook. Ja vēlaties pilnībā atvienot savus kontus, noklikšķiniet uz saites "Atvienot" virs sava Facebook konta nosaukuma un pēc tam uzklikšķiniet uz "OK".

4.

Noklikšķiniet uz "Saglabāt izmaiņas", lai apturētu nākotnes tweets publicēšanu pakalpojumā Facebook.

Padomi

  • Ja nolemjat vēlreiz publicēt čivināt Facebook, noklikšķiniet uz izvēles rūtiņām blakus saviem kontiem Twitter Facebook iestatījumos vai noklikšķiniet uz "Pierakstīties Facebook un pievienojiet savus kontus", lai atjaunotu savus kontus.
  • Lai noņemtu čivināt pakalpojumā Facebook, novietojiet savu peles labo stūri Facebook postā un noklikšķiniet uz opcijas "Rediģēt vai noņemt". Lai noņemtu čivināt, divreiz noklikšķiniet uz "Dzēst".