Kā izslēgt savienojumus LinkedIn

Jūsu LinkedIn mājas lapā tiek rādīta darbības plūsma, kas satur atjauninājumus no jūsu savienojumiem. Ja nevēlaties redzēt atjauninājumus no dažiem cilvēkiem, varat paslēpt savu darbību, neizņemot tos no sava tīkla. Šis drauga atjauninājumu slēpšanas process, kas dažkārt tiek saukts par "mutāciju", ir atgriezenisks, ja vēlāk nomaināt savu prātu.

1.

Pārvietojieties uz LinkedIn mājas lapu un pierakstieties savā kontā.

2.

Ritiniet uz leju līdz mājas lapas sadaļai, kurā ir atjauninājumi no jūsu savienojumiem. Novietojiet peles kursoru virs savienojuma, kuru vēlaties paslēpt.

3.

Noklikšķiniet uz pelēkas pelēkas pogas, kas atrodas statusa atjauninājuma labajā augšējā stūrī. Jūs paliksit savienots ar indivīdu, bet viņa statusa atjauninājumi vairs netiks rādīti jūsu darbības plūsmā.

Padoms

  • Ja maināt savu prātu, varat "izslēgt" savienojumus. Noklikšķiniet uz "Vēl" un izvēlieties "Pielāgot". Noklikšķiniet uz "Slēpts" un noklikšķiniet uz "Rādīt atjauninājumus" blakus personas vārdam.