Kā pārvietot Chrome iestatījumus no cita datora

Google Chrome tīmekļa pārlūkprogramma ir ļoti pielāgojama, tādēļ, ja jūsu uzņēmumā ir vairāki datori, ir viegli pārliecināties, ka katram datora pārlūkam Chrome ir tādi paši iestatījumi un preferences. Izmantojiet Chrome sinhronizācijas funkciju, lai sinhronizētu Chrome iestatījumus no viena datora uz citu, ļaujot vairākiem datoriem koplietot tos pašus iestatījumus un preferences.

1.

Palaidiet Google Chrome datorā, uz kuru vēlaties pārvietot Chrome iestatījumus.

2.

Noklikšķiniet uz atslēgas ikonas augšējā labajā stūrī un nolaižamajā izvēlnē atlasiet "Pierakstīties pārlūkā Chrome".

3.

Norādītajos laukos ievadiet savu Google konta e-pasta adresi un paroli, pēc tam noklikšķiniet uz "Pierakstīties", lai atvērtu logu Apstiprināt sinhronizācijas preferences.

4.

Atlasiet vienumus, kurus vēlaties sinhronizēt starp datoriem. Lai sinhronizētu iestatījumus, izvēlieties "Preferences".

5.

Noklikšķiniet uz "OK". Atkārtojiet šīs darbības katrā datorā, kuru vēlaties sinhronizēt; katru reizi, kad pierakstāties datorā, izmantojot savu Google kontu, iestatījumi sinhronizējas starp datoriem.

Padoms

  • Lai iegūtu papildu drošību, šifrējiet sinhronizētos datus no sadaļas "Pierakstīšanās" izvēlnes "Papildu".

Brīdinājums

  • Chrome saglabā jūsu datu kopiju katrā sinhronizētajā datorā; neizmantojiet Chrome sinhronizācijas funkciju datorā, kurā neuzticaties, piemēram, publiskais dators ārpus jūsu uzņēmuma.